Náhodný článek

Ve čtvrtek večer přicházíme na centrální autobusové nádraží v La Paz. Máme zakoupeny lístky na spoj společnosti Panasur z La Paz do Uyuni. Lístek stál 110 blvs, autobus má být v konfiguraci Cama, tedy plně sklopiteln

...

Facebook

Velká Británie

Návštěva tenisového Wimbledonu

Hodnocení uživatelů:  / 2

Jak většina lidí ví, každý červen probíhá 14-ti denní svátek fanoušků tenisu – Wimbledon. Tentokrát jsem nemohla odolat, abych se nepodělila o získané zkušenosti. Jako každý jsem ho sledovala pilně v televizi, ale přece jen to není ono. Být v kotli, přímo v dějišti bojů, to je něco jiného. A vidět na vlastní oči špičkový tenis hráčů jako je Federer, Nadal, Berdych, Murray…, to už stojí za trochu námahy a peněz. Tak jsem začala pátrat, jak na to.

Anglie 2011 - match na Anfield Road

Hodnocení uživatelů:  / 0
Anfield Road, legendární fotbalový stadion FC Liverpool pro 45000 diváků. Právě tento fotbalový svatostánek jsme se rozhodli navštívit v únoru 2011 na utkání Evropské fotbalové ligy FC Liverpool – AC Sparta Praha. Po zjištění ceny zájezdu organizovaného pražskou Spartou, jsme se rozhodli vyjet do Liverpoolu na vlastní pěst a zpestřit si to i malým výletem po Anglii.

Anglie 2002 - Londýn

Hodnocení uživatelů:  / 0
Ve druháku na „VOŠce“ si několik z nás říkalo, že bychom mohli někam vypadnout. Někam do ciziny, abychom si to pořádně užili, ale zároveň si na to i tam vydělali. Nakonec z toho z více důvodů vyšla jasně Anglie, konkrétně Londýn. Naše plány byly takový, že dorazíme, ubytujeme se. Na lampě, hned vedle hotelu, najdeme skvělou nabídku práce, kde by hledali cizince pro sociální výzkum spočívající nejlíp v sezení, jedení a pití .